• Trainingstijden: woensdagavond vanaf 18:00 tot 22:00

Liusna wordt gesponsord door:

Waarom sponsoring van VC Liusna?

Op dit moment bestaat de vereniging voornamelijk van de contributiegelden en inkomsten die door de leden vergaard worden. Het lukt op deze manier net om het hoofd boven water te houden. Willen we echter verder komen, en dat willen we, is er meer nodig. Er zijn nauwelijks subsidiegelden meer, terwijl de kosten voor materiaal en accommodatie blijven stijgen. Het bestuur is van mening dat sporten betaalbaar moet blijven. De oplossing wordt dus niet gezocht in het verhogen van de contributiegelden. Er wordt een beroep gedaan op het bedrijfsleven!

Wat levert het op?

Wij denken dat het voor een bedrijf van het grootste belang is dat deze als een betrouwbare partner naar voren komt. Vooral naamsbekendheid, weten wat u te bieden heeft en uw sociale betrokkenheid door volleybalsport te promoten, komt door sponsoring van onze vereniging aan bod. Door Liusna te steunen, op welke manier dan ook, zult u geen landelijke naamsbekendheid verwerven. De teams van Liusna spelen competitie in de Bollenstreek, Rijnlanden, Haarlemmermeer, het Westland en Leiden. Dat betekent dat eventuele shirt reclame door dit hele gebied is te zien.

Bij ieder volledig thuisprogramma ontvangt Liusna 6 teams (60 spelers en speelsters en toeschouwers) uit de regio. Al deze mensen zien de reclame uitingen op bijvoorbeeld shirts, bidonhouders etc. en alle advertenties op onze website. Onze teams spelen daarnaast ook tussen de 7 en 12 uitwedstrijden per jaar en ook hier zijn de reclame uitingen dan te zien op bijvoorbeeld de shirts. Uiteraard zijn er nog veel meer deelnemers en toeschouwers tijdens toernooien en deelname aan andere activiteiten. De regionale kranten en plaatselijke nieuwsbladen worden voorzien van de nodige informatie betreffende deze evenementen.

Sponsor mogelijkheden

Daarbij werkt u mee aan het in stand houden en het uitbreiden van een gezonde gezellige vereniging, die op regionaal niveau actief is. De goede sfeer die we uitstralen tijdens wedstrijden en toernooien zal in verband worden gebracht met de naam en de diensten van het bedrijf.

Het steunen van VC Liusna kan op verschillende manieren. Er kan materiaal gesponsord worden of financiële middelen. De bedragen kunnen variëren van laag tot zo hoog u wilt.

De volgende mogelijkheden worden geboden:

-Website sponsor

-Shirt sponsor

-Kleding sponsor

-Materiaal sponsor

-Led scherm

 

Contact Sponsoring

De volgende mogelijkheden worden geboden:

  • Website sponsor
  • Shirt sponsor
  • Kleding sponsor
  • Materiaal sponsor
  • Led scherm

Voor meer informatie kunt u het conact formulier van hieronder gebruiken

Vul alstublieft het verplichte veld in.
Vul alstublieft het verplichte veld in.
Vul alstublieft het verplichte veld in.
Vul alstublieft het verplichte veld in.

Address

Sportlaan 21
2161 VA Lisse

Leden informatie

V.C. Liusna hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. lees hier over de Privacy policy (AVG)

Huishoudelijk regelement

Regelement ongewenst gedrag 

Statuten

Taken en functieomschrijvingen vrijwilligers