Recreantentoernooien

Ongeveer één keer in de maand op vrijdag wordt een recreantentoernooi in Sportcentrum De Waterkanten georganiseerd. Er zijn dan meestal 7 teams en er kunnen dus 6 wedstrijden worden gespeeld, die elk ongeveer 13 minuten duren. Voor deelnemers aan deze toernooien geldt dat er minimaal 2 dames in het veld moeten staan. Verder wordt gespeeld volgens de gewone  Nevobo-regels. De kosten zijn € 25,00 per team per avond. We spelen van 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Het afsluitende toernooi heeft een afwijkende aanvangstijd die nog nader gecommuniceerd wordt.

Je kunt als team zelf bepalen hoe vaak je meedoet: iedere maand, om de maand, 2 maal per jaar of slechts 1 maal per jaar. Het maakt niet uit. Als we het maar op tijd weten. Voor het maken van de speelschema’s willen we dit het liefst direct bij aanvang van het seizoen weten.

Als er teveel teams zijn voor een bepaalde avond dan wordt het zo ingedeeld dat een team dat zich voor alle avonden heeft opgegeven dan een keer minder speelt. Maar uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de teams en aan alle verzoeken te voldoen.

Wil je meedoen op één of meer avonden? Laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt zo snel mogelijk een speelschema toegestuurd!

Sponsors

 

VC Liusna wordt gesponsord door:

Spandoek klein ETIB Jack van der Meij vof page 001

alkanaany logo wereldbol22 1

Logo Van der Leeden

LJ sport

logo Dune Pebbler

logo van Dongen

Logo travel tours

sponsorkliks nl blue horizontal1